Serviciile YOLO

Gama noastră de servicii pentru ca tu să devii mai frumoasă.

MICRODERMABRAZIUNE

Este o tehnica nedureroasa de exfoliere a stratului de celule moarte de la suprafata pielii pentru a stimula regenerarea celulara si a mentine pielea tanara si oxigenata. Microdermabraziunea transforma tenul gras in ten normal, atenueaza petele pigmentare, reduce cicatricile si vergeturile, permite penetrarea cu multa eficienta a produselor folosite in tratamentele faciale si cele corporale.

TUNEL INFRAROȘU

Este o infrasauna cu efecte termice pentru slabit si in kilograme si in centimetri, ideal pentru tratamentele anticelulita si impachetari corporale.

Razele infrarosii patrund 5-6 cm in tesuturi si actioneaza direct asupra celulelor grase.

Efecte: Circulatie imbunatatita, kg si cm in minus. Se elimina 35% grasimi si toxine, se reduce retentia de apa.

MEZOTERAPIE VIRTUALA

Cu ajutorul aparatului de mezoterapie care are trei capete: ultrasunete, mezoterapie, crioled, venim in ajutorul clientelor noastre pentru a combate si chiar pentru a trata flaciditatea, lipsa luminozitatii tenului, petele pigmentare.

Ultrasunetele: cu ajutorul acestui capat obtinem disocierea cremei, gelului sau serului in substante active si inactive si impingerea celor active in piele cu pana la 25% producand hidratare in 24h. Se foloseste si corporal in tratarea celulitei si vergeturilor.

Mezoterapia virtuala este terapia care actioneaza cu doi curenti: unul alternativ (se creaza fenomenul de electroporatie) cu ajutorul caruia porii celulari se deschid de 400 de ori si formeaza o palnie celulara. Cel de-al doilea curent, curentul galvanic sau continuu (se creaza fenomenul de electroforeza) care impinge, injecteaza 95% din produsul folosit direct in celula.

VIBROMATIK

Este un aparat de vibromasaj cu ajutorul caruia se imbunatateste tonusul muscular. Este folosit si in masajul anticelulitic.

Are trei capete cu ajutorul carora se pot efectua masaje de relaxare, atenuarea durerilor de coloana, masaje anticelulitice.

Trimite-ne un email

Esti de acord sa iti procesam datele personale?

Adresă

Strada Luminei 8, București, Sector 2

Contact

0773874882 info@yolobeauty.ro

Orar

L - V: 09:00 – 21:00

S: 09:00 - 20:00

D: Închis